Siolit A/S, Fuglebakken 43, 5610 Assens, tlf. 6471 1115, mail: siolit@siolit.com

Nano AGRO

Nano AGRO er et revolutionerende nanoteknologisk produkt, målrettet til overfladebehandling i stalde og landbrugsmiljøer.

En multifunktionel gennemsigtig overfladebehandling af næsten alle overflader af porøst materiale. Nano AGRO forsegler overfladen, så skidt og møg ikke kan sætter sig fast, hvilket medfører en meget lettere rengøring af vægge og gulve i alle typer af staldanlæg.

Nano AGRO afviser syre, ammoniakdampe, snavs, kemikalier og andre aggressive stoffer, der kan angribe jernarmeringen gennem betonen og dermed nedbryde betonkonstruktionerne. Særlig udsatte er f.eks. gylletanke, fundamenter og bygningsdele, der er i konstant berøring med husdyrgødning.

Produktet har en særlig sammensætning af nanopartikler, der forøger betonens levetid. Agronanoteknologi giver en effekt på den behandlede overflade, gør at den hærdes og dermed bliver væsentlig væsentligt mere slidstærk.

Nano AGRO er særdeles velegnet til alle absorberende og ikke-absorberende byggematerialer, så som:

Cement
Beton
Mursten
Natursten
Tagsten
Tagplader
Pudsede og vandskurede vægge


Tekniske data for Nano Agro.

Nano AGRO er en vandbaseret, slidstærk, skidtafvisende og beskyttende nanoformering (forsegling) til mineralske byggematerialer. Nanopartiklerne i Nano AGRO forøger overfladens levetid.

Nano partiklerne forbinder sig molekylært med hinanden på den overflade, den påføres. Her dannes der et usynligt vand- og smudsafvisende skjold på den behandlede overflade. Og her er vel at mærke tale om strukturelementer, der er ca. 100.000 gange mindre en tykkelsen på et menneskes hår.

Egnede overflader:
Alle absorberende og ikke-absorberende mineralske overflader, såsom cement, beton, natursten, mursten, tagsten og lignende.

Før nanoformeringen:
Bemærk at overfladen, der skal behandles, skal være fuldstændig rengjort og 100% kemikaliefri. Der må således ikke påføres nogen former for desinficeringsrense og/eller bakteriebekæmpende midler før endt nanoformering. Nano AGRO skal endvidere være hærdet før eventuel anvendelse af andre midler på den behandlede overflade.

Behandling:
Kan påføres med sprøjtepistol, pensel, kalkkost eller malerulle med 50-70 gr. pr. m2 - alt efter overfladestruktur Arbejdstemperatur ikke under 5 grader Celcius.

Tørretid ca. 6 timer - afhængig af rumtemperatur -, hvorefter overfladen er gangbar og kan berøres. Optimal hærdningstid er 1-2 døgn. Holdbarhed er ca. 3 år. Dette kræver dog optimal rengøring, inden Nano AGRO påføres. Nanoformeringen kan gentages.

Fremtidig rengøring:
Nano AGRO gør, at rengøringsprocessen kan klares med vand, hvilket betyder, at alle skrappe rengøringsmidler kan undgås. Bakterier, svampe og andre sygdomsfremkaldende mikrober får vanskeligere levevilkår, når vægge og gulve kan rengøres effektivt hver gang. En nanoformering lukker på en meget effektiv måde alle små revner og sprækker, der altid vil være i en beton- eller stenoverflade - og det vel at mærke uden at overfladen bliver glat at gå på.

Tilbage til forside