Lugtfjerner - Kundeerfaringer

Siolit A/S

Fuglebakken 43

DK – 5610 Assens

6471 1115 eller 2019 2316

E mail: siolit@siolit.com

 

Kundeerfaringer med Siolit Z lugtfjerner.

 

Hundeurin med stærk fiskelugt på væg til væg tæppe.

Pletten blev drysset med Siolit Z som derefter blev arbejdet ned i tæppet så godt som muligt. Der blev ikke sparet på pulveret, som straks tog den meget ubehagelige lugt fra pletten. Tæppet blev støvsuget næste morgen og har ikke lugtet siden. ( Det kan måske være en idé, at genbehandle stedet og lade noget Siolit Z blive nede i tæppet, som efterhånden vil blive støvsuget væk over længere tid).

 

Muselig i skunk.

Lugten fra et lettere opløst muselig i en skunk i et gæsteværelse blev fjernet. Stedet renset så godt som muligt for ligrester og derpå drysset med Siolit Z. Den sødlige kvalme lugt forsvandt straks, pletten blev støvsuget efter ca. 20 min., - og det var så det.

 

Spildt fyringsolie på betongulv.

Vi fjernede så meget som muligt, og tørrede flere gange. Lugten var der stadig, så vi prøvede at drysse med Siolit Z. Det hjalp med det samme på lugten og efter støvsugning var der ingen lugt tilbage fra pletten.

 

Kommentar: Dieselolie, gyllelugt m.m.

Det samme vil også være tilfældet med tøj og dieselolie lugt. Jeg har selv brugt det til hænderne efter at have fået dieselolie på dem. Først en grundig indsæbning uden vand, til at tage det værste. Almindelig håndvask og derefter et godt drys med Siolit Z der gnides ind i huden. Grundig håndvask efter ca. 30 sæk og lugten er væk. Jeg vil anbefale at bruge en god håndcreme efter brugen af Siolit Z, da den kan virke udtørrende på huden, - men lugten den er væk. Det samme gælder for gyllelugt både på tøj og hænder. Det er muligt, at det også kan tage gyllelugten i hår, der ofte ikke kan renvaskes, og som begynder at lugte igen ved stuetemperatur. En foreslået behandling kunne være en mellemskyldning efter første hårdvask, hvor man blander noget Siolit Z i f.eks. 1 liter vand og skyller håret med det, efter nogle minutter kan man så vaske håret igen med sæbe.

Siolit Z optager alle organiske lugte på grund af sin særlige kemiske struktur.

 

Tøj der har stået for længe i sæbevand.

Jeg havde glemt mit tøj der var sat i blød i en spand, og det lugtede mildt sagt ikke godt da jeg begyndte at kunne lugte det. Jeg skyllede det meget grundigt flere gange, men lugten var der stadig. Skule jeg kassere det eller ringe til Siolit i Assens. Det var tøj i den lidt dyrere klasse så jeg fik noget Siolit Z og kom en god del i skyllevandet. Det næste der skete var meget bemærkelsesværdigt. Under nedsænkningen af tøjet i vandet lød der en svag brusen,  jeg tog hurtigt tøjet op igen idet jeg troede Siolitten ville æde mit tøj, men lugten var bare væk, så jeg lagede tøjet ned i Siolitvandet hvor lod det ligge lidt længere. Efterfølgende vaske jeg det på normal vis, og det var reddet.

 

Siolit Z i kattegrus.

Ved at tilsætte nogle skefulde Siolit Z i kattegruset kan det bruges over en længere periode uden at komme til at lugte.

 

Slut med dårlig lugt fra vasketøj.

Hos Top Rens og Vask i Nykøbing Falster tilsætter man skyllevandet Siolit Z i de tilfælde, hvor vasketøjet lugter, og hvor man har erfaring for, at denne lugt vanskeligt fjernes i vaskeprocessen. En til to store skefulde Siolit Z tilsættes næste sidste hold skyllevand, således at det vaskede tøj får fjernet den sidste rest af dårlig lugt. Selv røglugt kan fjernes fra tøj.

 

Støvsuger der lugtede af hund, og som ikke kunne renses for denne lugt, fik lidt Siolit Z ned i støvposen. Resultatet blev at udblæsningsluften ikke mere lugtede, og at støvsugeren ikke måtte kasseres. 1 til to teskeer med Siolit Z suges ind i posen, hvorefter lugten vil være væk. Det anbefales at man gør det udendørs, så man ikke får støv ud i lokalet hvis posen i støvsugeren ikke er tæt.

 

Redningsaktion til bamse i Herning.

Hvad gør man når sønnens ynglings bamse har fået en ordentlig sjat dieselolie? Et godt råd vil ikke være at skifte bamsen ud med en anden. Det går bare ikke, så alt tilgængeligt fra materialhandlen blev prøvet, men den lugtede stadig slemt af dieselolie. Siolit Z klarede sagen for den lille gut i Herning, en mindre portion blev i al hast sendt, så bamse igen kunne lugte af det bamser skal lugte af.

 

Kattetis i sofa.

Efter Let´s omtale af Siolit Z i Ekstra Bladet har vi hjulpet utrolig mange af med deres lugtproblemer, ikke kun katteurin, men en mængde andre dårlige lugte kan klares med et drys Siolit Z.

 

Parfumelugt som eksempel.

For et stigende antal mennesker er lugt blevet et stort problem. Selv stoffer som eksempelvis parfume og visse sæbeprodukter som mange synes er harmløse kan påføre andre åndedrætsproblemer og det der er værre. Mange har så store problemer med disse ”dufte” at de helt opgiver at gå i teatret eller til koncert. Hjemme hos dem selv kan indkøbte møbler og andet isenkram være et problem, Ved man hvorfra lugten stammer og kan indkredse dem vil Siolit Z eller Siolit Air Clean kunne løse eller minimere problemet.

Siolit Z og Siolit Air Clean er Zeolitter, som er et 100% naturprodukt der anvendes som blandt andet anvendes som filter i industrien. I Japan bruges produktet til at iblande foder til husdyr. For grisenes vedkommende får de en bedre fødeoptagelse og kødprocent. I Kina blev Zeolitterne givet til køerne, som i gamle dage stalde stod i meget tæt tilknytning til boligen, oftest samme rum. Zeolitterne modvirkede tarmluft og ”dårlig ånde” fra dyrene.

Siolit Air Clean bruges til luftrensning, men kan selvfølgelig også lægges på en plet der lugter.

Siolit Z og Air Clean er godkendt til økologisk jordbrug.


Kundeudtalelse:
Det kan anvendes overalt. Nogen bruger også Siolit til at vaske med. Det findes både som sten og pulver

Jeg har god erfaring med dette produkt. Det har taget uønsket parfumeduft på et klinkegulv, samt i min skuffe på badeværelset, hvor der har været barbersprit. Jeg vil anbefale, man fejer ziolitten op efter brug i stedet for at støvsuge det op, hvis man benytter pulveret. På klinkegulvet lagde jeg en strømpe med ½ kg. Ziolit, dernæst lagde jeg en sort affaldspose ovenpå på og tapede fast langs kanterne, således at zeolitten kunne virke i et ”lukket rum”. Efter et par dage tog jeg strømpen med ziolit ud og hang den til udluftning i et døgn og gentog derefter processen. Dette blev gjort flere gange over nogle uger. Ziolitten i badeværelsesskuffen lod jeg bare ligge nogle måneder og tog ind imellem strømpen ud til udluftning”

 

Generelt:

Drys pletten med Siolit Z, lad det stå natten over eller længere. Støvsug stedet og lugten vil i de fleste tilfælde være væk. Er der mere lugt kan det skyldes, at ikke hele pletten fik en omgang pulver, eller at lugten er trængt dybere ned i stoffet. Gentag behandlingen og lad det stå så længe som muligt, børst eventuelt pulveret dybere ned i tæppet. Siolit Z indeholder ingen skadelige kemikalier, der kan skade eller misfarve tøj og lignende. 

Ved fare for indånding skal støvmaske anvendes.

Zeolitterne kan bruges i haven, dels som jordforbedring og som små ”vandtanke” i jorden.


Fundet på internettet:
Siolit Z kan bestilles hos Siolit A/S, 5610 Assens, tlf.64711115 eller http://www.siolit.com/

"Siolit Z er fremstillet af vulkanske mineraler af zeolit og er et 100% rent og miljøvenligt    naturprodukt. De vulkanske mineraler har en  åben krystalstruktur, der optager lugtstofferne. Det kan anvendes overalt. Nogen bruger også Siolit til at vaske med. Det findes både som sten og pulver Jeg har god erfaring med dette produkt. Det har taget uønsket parfumeduft på et klinkegulv, samt i min skuffe på badeværelset, hvor der har været barbersprit. Jeg vil anbefale, man fejer ziolitten op efter brug i stedet for at støvsuge det op, hvis man benytter pulveret. På klinkegulvet lagde jeg en strømpe med ½ kg. Ziolit, dernæst lagde jeg en sort affaldspose ovenpå på og tapede fast langs kanterne, således at zeolitten kunne virke i et ”lukket rum”. Efter et par dage tog jeg strømpen med ziolit ud og hang den til udluftning i et døgn og gentog derefter processen. Dette blev gjort flere gange over nogle uger. Ziolitten i badeværelsesskuffen lod jeg bare ligge nogle måneder og tog ind imellem strømpen ud til udluftning”

 

 

Siolit A/S, Fuglebakken 43, 5610 Assens, Tlf.: 6471 1115, mobil 2019 2316, E – mail: siolit@siolit.com


Siolit Z er godkendt til økologisk jordbrug.