Beskyttelse af betonbordplader, byggematerialer og cementprodukter.

 

Med de nye højteknologiske silikatprodukter fra Siolit A/S / Sinnotec GmBh er det nu muligt, at beskytte beton 100 % mod at noget trænger ind i overfladen og ødelægger denne. Det oprindelige betonudseende bliver ikke forandret.


Der findes 2 forskellige produkter der kan anvendes til forskellige formål.   

 

Sinnodur Concrete erstattes af Sinnofloor CW 2i1, trænger dybt ind i betonoverfladen og kan ikke fjernes igen ved almindelig brug – se data om Sinnotec-produkter.

Sinnodur Concrete gør betonoverfladen smudsafvisende, samt modstandsdygtig overfor miljøpåvirkninger fra de fleste syrer/ baser der kan påvirke beton, murværk og andre uorganiske materialer. Sinnodur Concrete gør behandlede overflader vandafvisende, og forhindre frostsprængninger.

Kan anvendes både ude og inde. Varmebestandig til over 500 °C. Tåler frost og forhindre frostsprængning. Forhindre udblomstring (efflorescens) på beton og murværk.

Sinnodur Coating giver en højere beskyttelse mod stærke syre og baser – se data om Sinnotec-produkter. Har samme egenskaber som Sinnodur Concrete og kan kombineres med denne.

 

Specielt til beton bordplader og lignende med hårdt slid og store miljøpåvirkninger er der fremstillet en kombination af de to ovenstående. Sinnofloor CW 2i1 giver en meget høj beskyttelse se teknisk datablad. Sinnofloor CW 2i1 tilfredsstiller de krav der er til slidstyrke på gulve og trapper. Kan som de andre anvendes ude og inde på lodrette og vandrette flader. Se Sinnotec-produkter.

Overflader kan gøres spejlblanke og det ønskes.

Link til brugsanvisninger for Sinnofloor CW 2i1.

Alle Sinnotec produkter er uden mærkningspligt og godkendt til drikkevandsforsyningsanlæg. Afskalning eller anden form for afsmitning til fødevarer kan ikke finde sted. Sinnotec Silikatteknologi er CO2 neutral, kan ikke fremkalde allergi eller overfølsomhed hos mennesker eller dyr.

Beton, cement og murværk bevarer sin åndbarhed, indtrængen udefra af væsker kan ikke finde sted.

Sammenføjninger mellem beton indbyrdes, og mellem beton og andre materialer kan løses med et af vore Sinnotec silikat produkter. Fleksibel sammenføjning mellem bygningsdele, inventar og lignende er muligt. Link til Sinnodur 2K fleksibel.  Link til datablad

Fornyelse og/eller reparation af en betonoverflade uanset skadens omfang, kan udføres med et af vore Sinnodur produkter. Den nye Silikatoverflade vil selvfølgelig give alle de gode egenskaber som Sinnotec silikat giver.

 

 

Flere oplysninger på datasiderne eller ved henvendelse til :

Siolit A/S, Fuglebakken 43, DK – 5610 Assens,
Tlf. +45 6471 1115, mobil +45 2019 2316,

E-mail: siolit@siolit.com, www.siolit.com  https://extremklima.wordpress.com CVR 19359581

 

Tilbage til forsiden                              Til E-shop     Sinnodur Concrete      Sinnodur Coating    Sinnofloor CW 2i1