Lugtfjerner

 

Siolit A/S

Fuglebakken 43

DK – 5610 Assens

6471 1115 eller 2019 2316

siolit@siolit.com

 

Siolit Z (pulver) og Siolit Air Clean (sten) Lugtfjerner

 

 

Anvendes til alle former for organiske lugte fra køleskabe, sko, køkkenskabe, garderobeskabe, lukkede rum, tasker o.s.v. Siolit Z kan også bruges til af fjerne stærk lugt fra hænderne, f.eks dieselolielugt, gyllelugt og den slags. Kom lidt Siolit Z på hænderne, gnid det ind i huden, og vask med en god flydende sæbe.

Stærkt lugtende pletter drysses med Siolit Z og henstår til det kan støvsuges eller fejes op. Behandlingen kan gentages om nødvendig. Pletter på tøj / ruskind m.m., prøvebehandle på et ikke synligt sted og se virkningen af den efterfølgende afrensning. Siolit Z er neutralt og pletter derfor ikke i sig selv. Særlig på skinprodukter skal man overveje afrensningsmetoden, støvsugning, børstning eller lignende vil oftest være nok.

Tøj kan vaskes efter at Siolit Z har virket i nogen tid og trukket lugten til sig. Siolit Z kan ikke rette op på en skade, hvor selve farven er forandret på grund af det lugtstof, væske eller andet der er skyld i at pletten har misfarvet tøjet. Siolit Z fjerner kun lugten!

Siolit Z er fremstillet af vulkanske mineraler af zeolit, og er derfor et 100 % rent og miljøvenligt naturprodukt. De vulkanske mineraler har en særlig åben krystalstruktur som optager lugtstofferne.

 

Siolit Z og Air Clean er godkendt til økologisk jordbrug.

Siolit Z er særdeles velegnet som lugtfjerner i kattebakker og andre kæledyrs omgivelser. Drys lidt Siolit Z i kattegruset, det tager lugten og kattegruset kan anvendes i en længere periode!

Dårlig lugt fra skraldespande og lignende beholdere kan behandles med et drys Siolit Z.

Siolit Z og Siolit Air Clean er også syreabsorberende.

Siolit Airclean (sten) er baseret på Zeolittens egenskaber til at opfange og tilbageholde stoffer i sin åbne molekylestruktur.

E-shop: Siolit Z (pulver)  Siolit Airclean (sten) – kontakt Siolit A/S  

Forsøg med Zeolit i svinestald.

Kundeerfaringer med Siolit Z lugtfjerner m.m.

En del mennesker med astma og allergi er glade for produkterne og den virkning de har ved at bruge dem.

Fremstillet af Siolit A/S, DK- 5610 Assens, Tlf: 6471 1115, Mobil 2019 2316 www.siolit.com